Persoonlijke Counseling

Om problemen om te lossen moet je eerst naar de kern, en dus de oorzaak. Door middel van counseling ga ik samen met jou het onderliggend probleem helder krijgen waardoor we de oorzaak vinden. Vaak zijn dit onbewuste patronen waar je zelf niet achter komt. Door dit te doorbreken lossen we al snel problemen op. Ik begeleid je, stimuleer je en breng je de motivatie die jij nodig hebt om te veranderen. Kortom ik bied jou persoonlijke counseling in jouw ontwikkelingsproces.

Samen stellen wij jouw doel(en) vast en stellen we een plan op hoe jouw doel(en) te bereiken. Goed luisteren is mijn kracht, mijn doel is om jou verder te helpen. Samen werken wij aan jouw groei en ontwikkeling. Een probleem waar jij alleen geen uitweg in ziet, pakken we samen aan. Schep helderheid in je gedachten en gevoelens en geef jezelf inzicht in je situatie. Vind jouw kracht terug!

Wat is counseling?

Wikipedia schrijft over counseling:

“Counseling (soms ook wel als counselling geschreven) is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij:

  • het oplossen of hanteren van problemen
  • het vinden van antwoorden op vragen
  • het benutten van ongebruikte mogelijkheden
  • het ontwikkelen van kennis en vaardigheden

Counseling is resultaatgericht en pragmatisch van aard. Het gaat er om dat een cliënt doelen gaat formuleren en gaat handelen om deze doelen te bereiken. ”

Coaching en counseling gaan hand in hand. Counseling doet meer een beroep op het herstellend vermogen van je geest. Je eigen veerkracht en emotionele welzijn. Door persoonlijke counseling krijg je hele geestelijke gestel een flinke boost. Je geeft jezelf meer veerkracht en verbeterd je geestelijke welzijn.

Counseling brengt jou:

  • Helderheid in (onderliggende) problemen
  • Motivatie en stimulatie voor oplossingen
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Handvatten en duidelijke doelen
  • Inzichten en bewustwording
  • Rust in je leven
Energetisch therapeut

Schep helderheid in je gedachten en gevoelens!

Ik geef duidelijke inzichten en verhelder daar waar nodig is, zodat jij vanuit jouw eigen kracht aan jezelf kan werken. Dat geeft jou nieuwe mogelijkheden in je leven! Ik geef persoonlijke counseling vanuit eigen ervaringen gecombineerd met scholing.

Weet jij niet wat het beste bij jou past: persoonlijke coaching of persoonlijke counseling? Neem dan gerust even contact op dan bespreken we de mogelijkheden.