Over mij : Fe Oudshoorn Coachingpraktijk Goudstraal

Ik vertel graag iets over mij zelf. Wie ik ben en wat ik doe. Ik ben Fé getrouwd en gelukkig, Ik heb een zoon en 2 mooie bonus kinderen,  om het compleet  te maken 2 mooie liefdevolle katten.

Ik hou van sporten, wandelen en doe aan power en do-in yoga Daarnaast ga ik graag uit eten en houd ik van gezelligheid en lachen, avondje dansen, theater, strand en een heerlijk kopje koffie drinken zijn wel mijn dingen.

Ik ben een echt mensenmens: eerlijk, oprecht, betrouwbaar, duidelijk, en respectvol. Ik ga te werk met: liefde, warmte, empathie, compassie, helderheid en doelgerichtheid. Mijn passie is: het inspireren, motiveren en stimuleren van mensen zodat zij verder kunnen in het leven. Door mijn eigen levenservaringen kan ik zeggen dat ik veel situaties heb gezien en meegemaakt, dit maakt mij tot de persoon wie ik nu ben.

Zelf ben ik opgegroeid in een gezin waar problemen een rol speelde, en waar ik niet mijzelf kon en mocht zijn. Ik heb mijzelf daardoor ontdekt en ontwikkeld tot wie ik nu ben: een positieve en vrolijke vrouw, vol humor en die met plezier in het leven staat. Als kind zijnde vond ik het al fijn om mensen te helpen, was altijd zorgzaam en kon mij altijd al goed inleven in situaties.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen zoals trainingen en lezingen bijwonen om meer kennis opdoen Dat vind ik belangrijk. Zo blijf ik groeien, en zo kan ik altijd de juiste kwaliteit, kennis en hulp bieden. Dat is iets wat ik graag doe maar ook echt heel erg belangrijk vindt. Ik heb ontdekt dat dit werk mij voldoening geeft, mensen weer zien stralen is waar ik het voor doe. Ik heb vertrouwen in mijn kunnen, en weet dat ik jou (op weg) kan helpen.

Verder heb ik al vanaf mijn 19e leidinggevende functies binnen bedrijven mogen vervullen,vond het altijd erg leuk om verbindend te zijn en samenwerking tot stand te brengen, ook hierbij heb ik veel mensenkennis opgedaan. Dit neem ik allemaal mee in wie ik nu ben en in wat ik kan bieden. Iemand verder helpen in het leven maakt mij blij.

Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik mensen goed begrijpen, heb ik compassie en persoonlijk inlevingsgevoel, en dan mee te denken in wat voor jou fijn kan zijn om verder te komen of duidelijk te krijgen. Ik wil dan ook graag dat jij kan inzien dat het anders kan en daar wil ik jou bij helpen. Dat doe ik met alle liefde en kracht die ik in mijn heb zitten, ik zal je steunen en ik zal er zijn voor jou.

Ik werk met verschillende methodes, passend bij de situatie en natuurlijk passend bij jou. De methodes die ik aanbied zullen handvatten geven en andere inzichten, zodat jij vol zelfvertrouwen stappen kan gaan maken. Je kan bij mij terecht als je vastloopt in je leven, oververmoeid bent, stress voelt, lichamelijke of geestelijke klachten hebt, geen rust kan vinden, of niet lekker in je vel zit. of als je een luisterend oor nodig hebt. Ik sta voor je klaar!

Ik ben namelijk blij als ik iemand anders blij en gelukkig kan maken, en als ik iemand weer kan zien stralen. Dat is wat ik wil en kan. Het gaat er in mijn gevoel om dat iedereen mag zijn wie die is en daar ook naar mag gaan leven om zo fijner en gelukkiger in het leven te staan. Door het concreet  te maken in waar je in vastloopt of verder in wil (bv werk, opleiding, relatie, gezin, kinderen, burn-out, overspannen, enz) is het mogelijk om dat aan te gaan en zo helderheid erin te krijgen en het neer te gaan zetten hoe het voor jou het fijnste is.

Jij bent belangrijk voor mij!