Individuele coaching Goudstraal

Individuele coaching

Durf jij het aan om stappen te zetten met jezelf en te gaan stralen? Kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor individuele coaching waarbij ik je ga inspireren, motiveren en stimuleren.

Individuele coaching is een traject van 6 individuele sessies verspreid over 3 maanden. Individuele coaching door Coachingpraktijk Goudstraal is inclusief ondersteuning tussen de sessies in. Heb je tussentijds even steun of een luisterend oor nodig neem dan contact op met mij. Ik ben er voor jou!

Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde waardoor je meer in je kracht komt. Ook ga jij je eigen kwaliteiten zien. Kwaliteiten die iedereen in zich heeft.
Loop jij ergens in vast en heb je daarin handvaten nodig hebt om in je kracht te komen. Dit kan op werk wat zijn of in je relatie of andere dingen die belangrijk zijn voor jou.

Kosten individuele coaching

Zelfliefde en zelfvertrouwen creëren is een proces wat voor iedereen verschillend is. Daarin kan ik je bijstaan en ondersteunen door individuele coaching.
Individuele coaching  kan in een online coaching traject of persoonlijke gesprekken. Geheel aangepast aan jou, waar jij je prettig bij voelt en het beste bij jou past!

Een coaching traject kost € 650,-, mocht je meer coaching sessies nodig hebben dan kunnen we weer een coaching traject doorzetten. Voordat de inschrijving definitief is hebben we nog een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kan jij kijken of jij je op je gemak voelt bij mij.

Werkwijze individuele coaching

Werkwijze tijdens het individuele coaching traject

 1. Kennismakingsgesprek 
  Zo zien we of de klik er is. Dit doe ik door goed te luisteren naar wat is echt je vraag en wat is je doel. Zo luister en kijk ik wat ik voor je kan betekenen en welke stappen nodig zijn.  Kiezen we voor individuele coaching en counseling of voor één van beiden.
 2. Traject Plan opstellen
  Samen stellen we trajectplan op voor de komende sessies. Samen bespreken we de frequentie en maken we afspraken voor de coaching sessies.
 3. Traject sessie uitvoeren
  • Punten die uit het trajectplan naar voren zijn gekomen
  • Tussentijdse evaluaties op de voorgaande besprekingen om de sessies te begrijpen en toe te passen
  • Inhaken op eventuele aandachtspunten .
 4. Evaluatie
  Samen evalueren we het individuele coaching traject en bekijken we wat er voor jou nog nodig is.  Is er nog een vervolg traject nodig om je einddoel te bereiken?  Zodat jij zelfverzekerder bent en in je eigen kracht komt en hierdoor inzicht krijgt zodat je stappen kan zetten.

Je kan een traject kiezen met individuele coaching  of persoonlijke counseling of beiden. Bij individuele coaching kijk ik waar je tegenaan loopt, inspireer en stimuleer ik je. Dit op basis van jouw wensen en doelen binnen het individuele coaching traject. Wat jij wil bereiken en daar gaan we dan ook voor, zodat je nieuwe inzichten krijgt!

Bij persoonlijke counseling ga ik dieper in op de oorzaak van je coaching vraag. Met persoonlijke counseling pakken we ook de onderliggende patronen en blokkades aan. Waardoor jij ruimte krijgt in je lichaam en je daardoor de verandering jezelf in kunt gaan zetten.