Energetisch Therapeut

Balans en Harmonie fysiek en mentaal

Als energetisch therapeut nodig ik je uit om een reis te maken naar het verkennen en balanceren van innerlijke energieën en overtuigingen. Mijn aanpak is uniek en uniek waarbij je een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen kunt ervaren. Ik ben een gepassioneerde en toegewijde energetisch therapeut. Zelf geloof in de kracht van energie om het welzijn van lichaam en geest te bevorderen. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een staat van balans, harmonie en innerlijke transformatie.

Stel je eens voor… Je betreedt mijn rustgevende praktijkruimte, omringd door zachte muziek en etherische oliën. Je voelt direct een serene sfeer die je helpt te ontspannen en los te laten.

Terwijl je ontspannen op de behandeltafel ligt, beginnen we met verkennen van je energetische velden. Door middel van intuitieve bewegingen werk ik samen met jou om de eventuele blokkades in je energie te indentificeren en los te laten. Tijdens de sessie wordt je aangemoedigd om je te focussen op je ademhaling en te luisteren naar de subtiele signalen van het lichaam. Dit zorgt voor de diepere connectie met jezelf en helpt om eventuele spanningen of onbalans op te merken.

Wat is Energetische therapie?

Energetische therapie is een holistische benadering waarbij wordt gewerkt met de subtiele energieën in en om het lichaam. Door middel van in verbinding met jezelf te komen zijn er verschillende technieken, zoals trance healing, chakra-balancering, of  door een klankschaalhealing sessie help ik de natuurlijke energiestroom te herstellen en blokkades op te heffen. Dit stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en bevordert de algehele gezondheid en vitaliteit.

Hoe ik Werk:

Mijn aanpak is gebaseerd op een diep begrip van de verbinding tussen lichaam, mentaal, fysiek en energie. In een veilige en ondersteunende omgeving creëer ik een ruimte voor jou om te ontspannen, los te laten en je innerlijke bronnen van heling aan te boren. Door middel van mijn intuïtie en ervaring stem ik af op jouw unieke energieveld en pas ik de behandeling aan op jouw specifieke behoeften.

Waarom Energetische Therapie?

Energetische therapie kan op verschillende niveaus positieve effecten hebben. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van fysieke pijn, het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van diepe ontspanning. Het kan ook ondersteuning bieden bij persoonlijke groei, bewustwording en het creëren van meer balans en harmonie in jouw leven.

Jouw Welzijn staat centraal:

Bij mij staat jouw welzijn altijd centraal. Ik werk met aandacht, empathie en respect voor jouw individuele behoeften en grenzen. Samen creëren we een persoonlijk behandelplan dat aansluit op jouw specifieke doelen en wensen.

Zelf geloof ik dat ieder individu uniek is en daarom is elke sessie bij mij maatwerk. Samen werken we aan het ontdekken en helen van jouw specifieke energiepatronen en blokkades.

Energetisch therapeut

Schep helderheid in je gedachten en gevoelens!

Neem de eerste stap naar balans en harmonie:

Als jij klaar bent om de eerste stap te zetten naar balans en harmonie in jouw leven, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw unieke reis naar welzijn en transformatie beginnen.

Kennismakingsgesprek: Dit om een dieper inzicht te krijgen in de klachten, behoeften en doelen. Het omvatten wat je ervaart, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch niveau.

Behandelingssessies: 

Dit kan onder meer het plaatsen van handen op specifieke energiepunten, het sturen van helende energie, het in evenwicht brengen van de chakra’s, trance healing of het loslaten van energetische blokkades omvatten. Je kan ontspannen liggen of zitten tijdens de sessie.

Begeleiding en ondersteuning: Dit kan advies omvatten over zelfzorg, oefeningen om de energiestroom te bevorderen, tips voor het omgaan met emotionele processen en het stimuleren van bewustwording en persoonlijke groei.

Voordelen en Doelen van Energetische Therapie:

  • Verbetering van het energetische evenwicht: Energetische therapie helpt bij het in balans brengen van de energiestroom in het lichaam, waardoor fysieke, mentale en emotionele klachten verminderd kunnen worden.
  • Vermindering van stress en spanning: Door het ontspannende effect van de behandelingen kan energetische therapie helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning in het lichaam en de geest.
  • Bevordering van zelfherstel: Energetische therapie stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor het natuurlijke genezingsproces wordt ondersteund.
  • Versterking van het welzijn: Het werken met energetische technieken kan bijdragen aan een gevoel van welzijn, vitaliteit en innerlijke rust.
  • Ondersteuning van persoonlijke groei: Energetische therapie kan helpen bij het loslaten van blokkades en belemmerende patronen, waardoor persoonlijke groei, bewustwording en zelfontwikkeling gestimuleerd worden.

Dit is ook mogelijk met een online consult via Skype of Zoom.

Mijn uiteindelijke doel is om je  te begeleiden naar een staat van balans, harmonie en welzijn op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Het doel is om het natuurlijke helingsproces te ondersteunen en je in staat te stellen je volledige potentieel te bereiken. Laten we samen werken aan jouw welzijn.

Kies nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef jezelf ruimte om te groeien.

Jij bent belangrijk.

Je bent van harte welkom!

Consult €  85,- 

3 sessies voor € 236,-